1 procent dla MEAKULTURY

1-procent-dla-meakultury

Wszystkich, którzy chcieliby wesprzeć naszą działalność w nadchodzącym roku, gorąco zachęcamy do przekazania 1 procent podatków na rzecz Fundacji MEAKULTURA!

Przekazanie 1 procent podatku w tym roku odbywa sie za pośrednictwem Fundacji RADAN.

W formularzu podatkowym należy wpisać numer KRS Fundacji RADAN 0000283966, a w rubryce "Cel szczegółowy 1%" prosimy o wpisanie hasła MEAKULTURA.

W nadchodzącym roku Fundacja ma w planach realizację wielu ważnych i atrakcyjnych projektów. Dzięki Waszemu wsparciu będziemy mogli z jeszcze większym powodzeniem realizować swoją misję.

Naszym Darczyńcom oraz Fundacji Radan SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

Opublikowano: 2015-01-30