Darowizny na rzecz Fundacji MEAKULTURA

darowizny-na-rzecz-fundacji-meakultura

Do końca roku kalendarzowego można przekazywać darowizny finansowe (ale i rzeczowe) na cele statutowe Fundacji MEAKULTURA. Darczyńcy mogą skorzystać z odliczenia podatkowego przy sporządzaniu formularza PIT w 2015 roku. Więcej na: http://www.pit.pl/darowizny/

Przypominamy numery konta Fundacji MEAKULTURA (Bank Millenium S.A.):

Z Polski:
Z zagranicy:
PL25 1140 1010 0000 2581 1800 1001
+ SWIFT
BIGBPLPW

W tytule przelewu należy wpisać informację „na cele statutowe Fundacji”.

W nadchodzącym roku Fundacja ma w planach realizację wielu ważnych i atrakcyjnych projektów, np.: powstanie portalu musicfrompoland.eu czy organizacje Konkursu Polskich Krytyków Muzycznych "KROPKA". Pieniądze są nam też potrzebne na wydawanie czasopisma meakultura.pl

Dzięki Waszemu wsparciu będziemy mogli z jeszcze większym powodzeniem realizować swoją misję.

Naszym Darczyńcom już teraz SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

Opublikowano: 2014-12-29