High Level Conference on "The future of Cultural and Creative Industries in Europe"

high-level-conference-on-the-future-of-cultural-and-creative-industries-in-europe

Marlena Wieczorek, Prezes Fundacji MEAKULTURA, weźmie udział w konferencji "The future of Cultural and Creative Industries in  Europe", która odbędzie się 23. czerwca w Parlamencie Europejskim w Brukseli.

Program konferencji został podzielony na trzy panele:

1. Prosperity through Diversity:How a thousand creative SMEs can bring more jobs and growth than five internet skyscrapers (Keynote speech by Commissioner Elżbieta Bieńkowska)

2. Copyright: Beyond the simple answers, how can European policy support the European creative & cultural sectors? (Keynote speech by Commissioner Günther Oettinger)

3. Creativity, the Raw Material of the Creative and Cultural  Sectors: Finding and Investing in Tomorrow’s Talent (Keynote speech by Jens Nymand‐Christensen, Deputy Director General, DG Education and Culture).

Opublikowano: 2015-06-16