Nagrody finansowe w Konkursie Polskich Krytyków Muzycznych!

nagrody-finansowe-w-konkursie-polskich-krytykow-muzycznych

Z radością i satysfakcją informujemy, że w związku z dotacją Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego w trzeciej edycji Konkursu Polskich Krytyków Muzycznych KROPKA przyznane zostaną – po raz pierwszy w historii konkursu - nagrody finansowe:.

1. Grand Prix za najlepszy tekst o muzyce opublikowany w roku 2016 – 3.000 zł oraz zestaw głośnikowy MAESTRO III firmy Tonsil (wartość ok. 2.500 zł)

2. Nagroda Główna w kategorii artykuł/felieton – 1.500 zł

3. Nagroda Główna w kategorii recenzja/relacja – 1.500 zł

W pozostałych kategoriach przewidziane są nagrody rzeczowe ufundowane przez partnerów konkursu.

UWAGA: W związku z ogłoszeniem wysokości nagród i wynikającymi z tego zmianami w regulaminie termin nadsyłania zgłoszeń konkursowych został przedłużony do 9 marca 2017 roku. Gorąco zachęcamy do udziału w konkursie!