Polskie Radio Dwójka wybiera „Sto lat muzycznej emigracji"! Posłuchaj audycji!

polskie-radio-dwojka-wybiera-sto-lat-muzycznej-emigracji-posluchaj-audycji

W audycji „Wybieram Dwójkę" na antenie radiowej Dwójki, można było wysłuchać materiału o książce „Sto lat muzycznej emigracji. Kompozytorzy polscy za granicą (1918-2018)". Dla tych, którzy nie mieli okazji wysłuchać tego materiału, załączamy plik audio! Audycji można było wysłuchać 29 lipca 2019 o godz. 17.00.

Jednocześnie informujemy, że 28 września 2019 roku w Radio Chopin usłyszeć będzie można godzinną audycję poświęconą naszej publikacji. Oba materiały przygotowała Beata Stylińska (serdecznie dziękujemy), a wypowiadali się: dr Beata Bolesławska-Lewandowska (opiekun merytoryczny książki), dr Jolanta Guzy-Pasiak i dr Grzegorz Piotrowski.

Opublikowano: 2019-08-17