Porozumienie pomiędzy niezależnymi wydawcami muzycznymi - spotkanie 25.10 - patronat meakultura.pl

porozumienie-pomiedzy-niezaleznymi-wydawcami-muzycznymi-spotkanie-25-10-patronat-meakultura-pl

W ubiegłym miesiącu miało miejsce pierwsze spotkanie sieciujące skierowane do przedstawicieli niezależnej branży muzycznej. Podczas wydarzenia, na które przybyło ponad czterdziestu przedstawicieli sektora, zidentyfikowane zostały problemy i kierunki rozwoju niezależnego środowiska muzycznego.

W celu podjęcia dalszych kroków, ustalenia celów i zawiązania Aliansu (porozumienia pomiędzy niezależnymi wydawcami lub ich przedstawicielami), zapraszamy na spotkanie, które odbędzie się 25 października 2018 roku o godzinie 10:00 w Centrum Kreatywności przy ulicy Targowej 56 w Warszawie.

Prosimy o potwierdzenie przybycia do 19.10.2018 klikając w przycisk "potwierdź przybycie" znajdujący się poniżej. Prosimy o podanie nazwisk gości, przy wejściu będzie obowiązywać imienna lista.