Praktyki studenckie i staże zawodowe w Fundacji MEAKULTURA

praktyki-studenckie-i-staze-zawodowe-w-fundacji-meakultura

Zapraszamy studentów i absolwentów do odbycia praktyk w naszej fundacji. Gwarantujemy profesjonalizm oraz wysoki poziom współpracy merytorycznej. Mamy już doświadczenie w prowadzeniu staży zawodowych, zapewniamy ponadto, że zadbamy o dopełnienie wszelkich koniecznych formalności.

Poza działaniami związanymi z rozwojem organizacji oferujemy praktyki zawodowe w czasopiśmie MEAKULTURA. Jest to tytuł zarejestrowany w sądzie, posiadający numer ISSN.

Zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy z BIUREM FUNDACJI MEAKULTURA.

Więcej w dziale Staże i praktyki.

Opublikowano: 2015-01-31