Publikacja prac w MEAKULTURZE

publikacja-prac-w-meakulturze

Fundacja MEAKULTURA poszukuje wartościowych prac licencjackich i magisterskich, które posłużą jako materiał do publikacji na łamach czasopisma internetowego MEAKULTURA.pl

Prace mogą dotyczyć dowolnych gatunków muzycznych (muzyka klasyczna, popularna, alternatywna itp.). Interesują nas przy tym nie tylko zagadnienia z zakresu teorii muzyki czy muzykologii, ale także innych dziedzin (kulturoznawstwo, etnologia, filologia polska, filozofia) w ramach których podejmuje się refleksję nad muzyką.

Najciekawsze spośród nadesłanych propozycji (w języku polskim lub angielskim) będziemy zamieszczać w całości (np. w odcinkach) lub we fragmentach w dziale PUBLIKACJE.

SERDECZNIE ZACHĘCAMY DO WSPÓŁPRACY.

Zainteresowanych prosimy o zgłaszanie swoich propozycji na adres BIURA ORGANIZATORA

Nie pozwólcie, by Wasze prace pozostawały bez odzewu czytelników!

Opublikowano: 2015-01-31