Rozmowa z Grzegorzem Piotrowskim o "Stu latach muzycznej emigracji" w salonie Empik

rozmowa-z-grzegorzem-piotrowskim-o-stu-latach-muzycznej-emigracji-w-salonie-empik

To już dzisiaj! Empik oraz Collegium Civitas zapraszają na spotkanie z Grzegorzem Piotrowskim (Katedra Kulturoznawstwa UG), wykładowcą na kierunku Muzyka w Mediach – studia podyplomowe promujące książkę „Sto lat muzycznej emigracji. Kompozytorzy polscy za granicą (1918–2018)”. Spotkanie odbędzie się 13 września o godzinie 18:00 w salonie Empik Junior w Warszawie, poprowadzi je Paweł Cybulski (Przy muzyce o książkach) absolwent Muzyki w mediach, można więc będzie porozmawiać także o naszym kierunku studiów podyplomowych.

Więcej o książce:
www.muzykawmediach.pl