"Save the Music" na KontenerART w Poznaniu - relacja

save-the-music-na-kontenerart-w-poznaniu-relacja zespół BeFour w strojach z kolekcji Kingi Król

22-23.07 mieliśmy przyjemność przedstawić kampanię społeczną "Save the Music" na KontenerArt w Poznaniu. Koordynatorem wydarzenia był Rafał Orłowicz, który w naszej organizacji odpowiada za sprzedaż i promocję produktów. W ciągu dwóch dni odbyła się prezentacja plakatów, panel dyskusyjny, koncerty, a także liczne warsztaty i zajęcia kreatywne dla najmłodszych. Serdecznie dziękujemy licznie przybyłej publiczności oraz wszystkim uczestnikom zajęć, koncertów, a także wspaniałym panelistom. Jesteśmy wdzięczni gościnnym progom KontenerART za wsparcie naszej inicjatywy, jaką jest wspieranie wartościowej muzyki.

Gordonki - zajęcia umuzykalniające wg teorii Edwina E. Gordona. Dla dzieci 0-3 lat.

Prowadząca: Marta Walicka (Kompozytornia)

------------

Panel "Pamięć muzyki".

Prowadzący: Piotr Jakubowski (Fundacja MEAKULTURA, UKSW), Daria Rzeczkowska (Fundacja MEAKULTURA, UAM); goście: Joanna Maleszyńska (UAM), Katarzyna Taras (UKSW), Przemysław Pluciński (UAM).

--------------------------

Fotorelację można zobaczyć na stronie www.savethemusic.eu