Realizatorzy

dr Marlena Wieczorek - koncepcja video wykładów i koordynacja działań. Fundator i Prezes Zarządu Fundacji MEAKULTURA. Muzykolog i menedżer kultury. Napisała książkę o Romanie Maciejewskim, polskim kompozytorze emigracyjnym. Swoje życie dzieli pomiędzy Polskę i Belgię. Założycielka i redaktor naczelna czasopisma internetowego MEAKULTURA.

Karolina Kizińska - realizacja video i koordynacja prac związanych z nagraniami. Doktorantka UAM na Wydziale Nauk Społecznych (kulturoznawstwo). W ramach stypendiów UMCS w Lublinie studiowała edukację muzyczną w USA (Edinboro University of Pennsylvania) i Czechach (Uniwersytet w Hradec Králové). Stypendystka Fulbrighta na Wydziale Muzyki w University of California, Berkeley. Właścicielka firmy Kompozytornia.pl

Katarzyna Butkiewicz-Phunstok - montaż i udźwiękowienie. Etnolog, podróżnik, grafik komputerowy. Absolwentka Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, studentka antropologii audiowizualnej na Goldsmiths University w Londynie. Pasjonuje się kulturą azjatycką (szczególnie Tybetem).